Mobiltelefoni

alt text image

Mobiltelefoni på DK’s bedste mobilnetværk

 

Vi er egen mobiloperatør og gør brug af TDCs mobildækning, hvilket er vurderet af det danske erhvervsliv som værende et af Danmarks bedste mobilnetværk. Vi har en bred datadækning, der dækker den danske befolkning med henholdsvis 98 % med 3G og 91 % med 4G. Ved at vælge os får du en fremtidssikret mobiltelefoniløsning.

 

FOKUS PÅ DEN GODE MOBILTELEFONI OPLEVELSE

Vores fokus er altid på den gode brugeroplevelse, både ved tale, sms/mms, surfing, streaming, e-mail og filoverførsel. Og her er god dækning helt essentielt for at få jeres arbejdsdag til at fungere, da mobilen er et integreret redskab for hver enkel medarbejder i virksomheden. Vi laver løbende målinger på vores mobiltelefoni for at sikre os, at hastighed og kvalitet lever op til vores høje mobiltelefonikrav.

 

MOBILTELEFONI MED KUNDESERVICE 24/7/365

Som nogle af de få netværks- og telefonileverandører giver vi vores kunder support 24/7/365. Derved garanterer vi dig et højt serviceniveau, hvilket helt konkret udmønter sig i en højere oppetid, bedre kvalitet og hurtigere hjælp, hvis der opstår problemer uanset hvornår på døgnet, det sker.

 

GENNEMSIGTIGHED HELE VEJEN

På vores kundeportal har du et konstant overblik over alle aftaler, tale- og dataforbrug for alle tilknyttede telefoniprodukter, seneste driftsinformation og meget mere. Du kan endvidere redigere viderestillinger, skifte simkort og spærre for ind- og udgående opkald. Du kan derfor danne dig et opdateret overblik over jeres telefonisituation. Det kalder vi for transparent telefoni hvor intet er skjult, og information er fuldt tilgængeligt.

 

Mobilabonnementer

 

 

  Tale Data 4G Op til 32 Mbit/s
Ren talepakke 6 timer - - -
Small pakke 3 timer 500 MB  
Medium pakke 6 timer 1 GB    
Large pakke Fri tale 5 GB    
XL pakke Fri tale 10 GB

XXL pakke Fri tale 40 GB  

 

 

 

EU-Roaming regler fra 15. juni 2017

 

Pr. 15. juni 2017 har EU afskaffet roaminggebyret for at bruge mobiltelefon og dataforbindelse i EU lande.

Som en af de få har Sentia valgt ikke at sætte abonnementspriserne op i den forbindelse. Vi vil fortsat tilbyde vores nuværende abonnementer til den pris, du kender. Det er væsentligt at holde sig for øje, at afskaffelsen af roaminggebyret ikke betyder ubegrænset roaming. EU har indført en Fair Usage Policy (FUP), som definerer, i hvilket omfang roaming indgår i kontrakten. Dette er reguleret for alle teleselskaber og beregnes efter princippet:

 

(PRISEN PÅ ABONNEMENTET I KR. / 45,67 KR.) * 2 = MÆNGDEN AF DATA I GB

 

Mængden af inkluderet roamingdata vil dog maksimalt udgøre den totale mængde data i den aktuelle pakke.

 

Derudover skal man som bruger som udgangspunkt have bopæl i Danmark. Roames der ud over FUP-grænsen, fakturerer vi et tillæg på 4,5 øre pr. MB data.

 

Ved forbrug ud over pakkens indhold vil du som hidtil opleve Speed Drop. Tillægget for data ud over pakken er 1,49 kr./MB.

  • VI VARSLER* VIA SMS, NÅR DER ER ANVENDT 80% AF FUP**
  • VI INFORMERER, NÅR DER ER ANVENDT 100% AF FUP**
  • VI INFORMERER, SÅFREMT DER ER ANVENDT EU-ROAMING, OG PAKKEN OPBRUGES

 

* Bemærk at SMS'er kommer næsten altid frem, men der ér ikke garanti herfor i telenetværket, så man kan opleve ikke at få beskeden. Vi opfordrer derfor altid til, at man selv holder øje med sit forbrug, som jo er det, man bliver afregnet for.

 

** Pga. standardintervaller for varslings-SMS'erne kommer disse advarsler i nogle tilfælde lidt for tidligt i forhold til det reelle forbrug. Men afregningen af forbrug ud over FUP vil naturligvis altid begynde ved den korrekte FUP-grænse.

 

Har du spørgsmål til, hvad det præcis betyder for dit abonnement, eller hvilken løsning vi kan tilbyde din virksomhed, er du som altid velkommen til at kontakte os på: salg@sentia.dk eller +45 33 36 63 20

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os