IP-telefoni

alt text image

IP-telefoni er økonomisk fordelagtigt

 

IP-telefoni er telefoni som du kender det fra fastnettet. Du kan beholde alle dine telefonnumre, og kan både ringe samt modtage opkald som normalt. Forskellen er fleksibiliteten og prisen. IP-telefoni er økonomisk fordelagtig og let at tilpasse.

 

Vi samler din IP-telefoni på en fibernet- eller kobberforbindelse, så du sparer udgifter til dyre dedikerede telefonilinjer og abonnementer. Dermed reduceres omkostningerne på netværksadministration, drift og vedligeholdelse, telefonopkald, flytning af brugere og etablering af nye afdelingskontorer.


Dette øger brugernes mobilitet, da man kan logge sig på en hvilken som helst telefon, hvor som helst i virksomheden. Dine eksisterende telefonnumre flyttes selvfølgelig med over uden nedetid.

 

Høj lydkvalitet med IP-telefoni

 

Med IP-telefoni hos os får du høj lydkvalitet, og det gør ingen forskel om den anden part ringer fra mobil eller analog. Som din telepartner sørger vi for alt det praktiske og garanterer optimal kvalitet og sikkerhed.
Vi er ikke afhængige af andre teleudbydere på markedet, og vi kan derfor tilbyde dig din egen nummerserie og favorable minuttakster, som er med til at sikre at vi altid kan tilbyde konkurrencedygtig telefoni.

 

IP-telefoni med Quality of Service (QoS)

 

Vi tilbyder Quality of Service (QoS) på IP-telefoni. Det er din garanti for høj kvalitet på taletrafikken i din virksomheds netværk. QoS bruges primært til prioritering af taletrafik eller forretningskritisk data og video. Det betyder minimale driftsforstyrrelser, hvis din båndbredde skulle falde eller være mindre tilgængelig, prioriterer den altid dine vigtige data først.

 

 

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os