We manage

Telefoni

Skalerbar telefoni

Du kan ved at samle din telefoniløsning hos os, få en transparent løsning, hvor information er fuldt tilgængeligt. Vi giver dig mulighed for egen nummerserie, favorable minuttakster på ind- og udlandsopkald, samt hurtige datapakker.

"Ved overgangen til Sentia har vi fået en betydeligt bedre og billigere løsning, der er super godt integreret. Vores kunder dirigeres altid hen til det rigtige sted, og systemet er sat op, så der via henvisninger mellem vores restauranter og øvrige tilbud sker et betydeligt mersalg."

Henrik Nielsen Ejer og kok hos SuRi Group 30

 

 

Telefoni er kernen i din kommunikation

 

Telefoni spiller en nøglerolle for de fleste i det danske erhvervsliv. Vi ved, at kvaliteten i kommunikationen er et centralt element, både i forbindelse med intern og ekstern kontakt til dine kollegaer, kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Vi giver dig adgang til markedets bedste redskaber, heriblandt de nyeste teknologier inden for mobiltelefoni og IP-telefoni, så du får den mest velfungerende telefoniløsning.

Konstruktionen om vores teleforretning er baseret på mange års erfaring.

 

Vi tilbyder både teknologiens nyeste og mest intelligente telefoniløsninger, der opfylder alle dine krav, til en moderne kommunikationsplatform. Din telefoniløsning bliver skræddersyet efter dine behov, og kan naturligvis tilpasses løbende, hvis behovet ændrer sig.

 

Du får en helt unik form for proaktiv digital selvbetjening via vores kundeportal. Kundeportalen giver en bedre bruger og helhedsoplevelse, der letter din hverdag med at styrke telefonipolitikker og systemer. Du har adgang til systemet døgnet rundt, så du altid kan ændre opsætningen og tilpasse brugere.

 

 

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os