MPLS

alt text image

MPLS binder din virksomhed sammen

 

Din virksomhed og dine brugere forventer, at kunne arbejde uhindret og hurtig på IT-systemerne, uagtet hvor langt fra serverne de sidder. Kravene fra brugerne såsom lav latency, hurtig båndbredde og direkte kommunikation i mellem afdelinger, bliver større. Det er ikke kun et spørgsmål om produktivitet, men også om de besparelser der er ved, at optimere ventetid på systemer og kommunikation på tværs af forskellige lokationer.

 

Med Sentias MPLS netværk samler vi geografisk spredte kontorer, afdelinger og datacentre i et samlet, privat og lukket netværk. Det er muligt at transportere og udveksle informationer nemt og sikkert, på tværs af det lukkede netværk. På den måde samler et MPLS netværk dine data og systemer, herunder dine kommunikationssystemer såsom IP-telefoni, så de er perfekt synkroniseret på tværs af kontorer og arbejdspladser, uafhængigt af afstande.

 

MPLS netværk giver dig masser af muligheder. Det er nemt at justere op eller ned i hastigheden, ligesom der nemt kan tilføjes eller fjernes lokationer afhængig af dit behov.

Lokationer, der er forbundet til dit MPLS netværk, kan tilgå data fra din virksomheds IT-setup, mens netværket er lukket for omverdenen. Derudover kan et MPLS netværk etableres på en forbindelse efter dit ønske, dette giver en stor fordel ved flytning af større mængder data mellem afdelinger.

 

Hvis du ønsker et mere lukket netværk end MPLS på IP, tilbyder vi også LAN2LAN forbindelse, hvor vi leverer punkt-til-punkt forbindelser. Dette for at optimere sikkerhed, hastighed og administration. Løsningen centraliserer opdateringer og skalerbarhed i netværket, og kan effektiviserer dine interne IT-ressourcer. Det kan eksempelvis være hvis du har hardware, der skal kommunikere hurtig og direkte sammen, uden om IP, eller hvis en lokation har brug for meget lav latency til et datacenter eller et hovedkvarter, hvor interne servere opbevares.

 

LAN2LAN er ofte den ideelle løsning, hvis din virksomhed har flere kontorer, hvor kravet om sikkerhed på forbindelserne er større end normalt. En LAN2LAN løsning betyder, at du ikke skal igennem tunge routere for at tilgå jeres data og servere udefra, og det giver samtidig en lav latency og stabil båndbredde. Et LAN-netværk optimerer infrastrukturen i din virksomhed.

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os