Managed wifi

alt text image

Komplet managed wifi end-to-end løsning

 

Det kan i dag være en udfordring, for enhver virksomhed, at imødekomme den eksplosive stigning i antal trådløse enheder, det øgede antal applikationer, og ikke mindst datamængderne. Dine brugere og kunders behov for at være online, uanset hvor de befinder sig i din virksomhed, er essentielt.

 

  • Hvordan sikrer du stabilitet og høj tilgængelighed, i udviklingen af din virksomheds infrastruktur?
  • Hvordan reduceres dine IT-omkostninger?

 

Vi tilbyder dig en komplet managed wifi end-to-end løsning og garanterer dig, at du slipper for alle de sædvanlige opgaver, ved at skulle administrere et trådløst netværk. Vi sørger for etablering og opsætning, hvilket er din garanti for at løsningen virker. En managed wifi løsning er yderst skalerbar. Uanset størrelsen på din lokation, kan managed wifi stadig være en optimal løsning for dig.

 

Vores løsning bygger på Cisco Meraki access points, der er markedets førende og er omhyggeligt optimeret til en enkel og fleksibel brugeroplevelse. Resultatet er en hurtigere forbindelse, større brugerkapacitet, bedre dækning og færre supportopkald.

Vi centraliserer administrationen, så vi kun skal tilgå ét system, når der skal fejlsøges på access points. På den måde kan vi lynhurtig identificere problemet.

Desuden får du et overblik over dine netværksbrugere, deres enheder og applikationer via Cisco Merakis brugerinterface. Værktøjet analyserer adfærden i dit netværk, samt giver de valgte administratorer mulighed for hurtigt at oprette adgangskontrol og politikker for brugerapplikationer. Det er med til at optimere netværkssikkerheden samt din og slutbrugerens oplevelse.

 

Drift og vedligeholdelse varetages af vores dygtige netværksafdeling, så du ikke længere behøver at bekymre dig om din trådløse infrastruktur. Du skal ikke tænke på at opdatere eller patche software eller firmware, da du er sikret den nyeste version og de seneste funktioner.

 

 

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os