Next generation firewall

alt text image

Avanceret forsvar mod avanceret angreb

 

Bloker flere trusler og afbød dem, der bryder igennem dit forsvar med branchens første trusselsfokuserede Next Generation Firewall (NGFW). Den Cisco drevne Next Generation Firewall kombinerer den gennemprøvede netværksfirewall med branchens mest effektive next gen intrusion protection system (IPS) og advanced malware protection med vores talentfulde service og support. Dette gør, at du kan spare ressourcer, blive mere synlig og fleksibel, samtidig med at dit IT-setup er beskyttet bedre.

 

Synlighed med Next Generation Firewall

 

Med vores Next Generation Firewall kan du aktivt se, hvad der sker i dit netværk, hvilke enheder der er tilsluttet og hvad de laver. Det giver dig en bedre forståelse for dit netværk uden besværet med at tjekke det manuelt.

 

Ingen bekymringer

 

Vi kan tage ansvaret for konfiguration, vedligeholdelse af hardware, software opdateringer og monitorering af firewall platformen. Monitoreringssystemet er altid aktivt og er støttet af vores Service Desk 24/7/365.

 

Få det nyeste af det nye indenfor trusselsbeskyttelse gennem Ciscos verdensomspændende trusselssynlighed og analyseorganisation.
Deres indsats resulterer i mere end 35,000 IPS regler, der fokuserer på svagheder i klienter og servere, advanced malware detections, og IP-baseret, URL-baseret, og DNS-baseret sikkerhedsintelligens.

 

 

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os