Firewall

alt text image

Dedikeret og virtuel firewall med høj netværkssikkerhed

 

Uanset om din virksomhed er lille eller stor, er der behov for en firewall lige så snart, der er adgang til det offentlige net.

 

En firewall er ikke længere bare en firewall. Der er stor forskel på forskellige firewall konfigurationer og på hvilke services, de kan yde. Du er nødt til at tage højde for, hvor følsomme dine data er, og hvad et potentielt angreb kan koste dig økonomisk og omdømmemæssigt. Opbevarer du data, som er dækket af persondataloven, kan et angreb koste din virksomhed livet alene på grund af bødens størrelse. Er du i en forskningsvirksomhed, eksempelvis en medicinalvirksomhed, kan uønsket indtrængen eller læk af data på anden vis have stor betydning i kapløbet om at komme først med den nyeste medicin og i forhold til at sikre sig de for virksomheden livsvigtige patenter. Mange virksomhedsledere tager ikke på forhånd højde for den høje pris, et angreb kan koste, i form af virksomhedens tab af omdømme, som kan have konsekvens for forretningen i mange år fremover.

 

Har du et virtuelt miljø, skal du tænke på latency i forhold til netværk og hele dit cloud miljø. Der ligger ofte dyre investeringer i at nedsætte forsinkelsen i opbygningen af større komplekse netværksløsninger, og det hele er spildt, hvis firewallen ikke er optimeret for det. Er resten af dit netværk redundant, vil det være naturligt for dig også at vælge en løsning med redundante firewalls.

 

Endelig er der beslutningerne om, hvor din firewall rent fysisk skal placeres. Skal det være hos dig selv eller i vores datacenter? Vil du have en dedikeret firewall stående fysisk hos os, er der mulighed for, at du selv kan drifte den, men du kan selvfølgelig også lade os gøre det for dig, så du kan fokusere på din forretning.

 

Vi kan hjælpe dig med vejledning og valg af den bedste løsning for dig. IT-sikkerhed og firewalls er en del af vores kerneforretning. Ved at lade os guide dig i valget, får du mere tid til din kerneforretning.

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os