IT-outsourcing

alt text image

Erfaren IT-outsourcing samarbejdspartner

 

Mere end 50 % af alle danske virksomheder har allerede outsourcet hele eller dele af deres IT-infrastruktur og driftsservices. IT-outsourcing er et middel til at nå et mål, som kan være alt fra reducering af omkostninger til bedre sikkerhed eller at få opgaven løst.

Vi ved, at det kræver mange ressourcer at være opdateret med alle nye teknologer, derfor kan vi med IT-outsourcing, hjælpe dig med at din IT er opdateret med de nye og bedste teknologier på markedet.

 

Vi har mange års erfaring med at samarbejde med virksomheder, der ikke er så modne hvad angår IT-outsourcing. Det kan være, at det er første gang virksomheden vælger at flytte IT-opgaver til en samarbejdspartner. Vores erfaring kan komme dig til gode, afhængig af din IT-modenhed.

 

Vi tilbyder dig en løsning tilpasset efter dine behov, som tager afsæt i den IT-modenhed, som din virksomhed har. Løsningen kan eksempelvis indebære en indledende rådgivning, der tager udgangspunkt i en behovsanalyse og business case på om IT-outsourcing overhovedet er aktuelt for dig.

Overvejer du at flytte fra en nuværende IT-outsourcing samarbejdspartner, kan vi hjælpe med rådgivning og sparring om en moderne arkitektur og drift.

 

For at tilpasse din løsning bedst muligt vurderer vi din virksomheds behov, økonomi og ressourcer, således at du får den rigtige IT-outsourcing løsning. Det er vigtigt for os, at vi i samarbejde forventningsafstemmer, så begge parter er trygge og tilfredse. Desuden lægger vi vægt på, at give dig en personlig relation til vores dygtige team.

 

IT-outsourcing giver dig mulighed for at frigøre ressourcer og tid til andre vigtige opgaver. Vi vil desuden fungere som din sparringspartner, hvor vores kompetencer og viden stilles til rådighed for dig.

 

Vores IT-outsourcing specialer:

  • Software systemer fra Microsoft og Linux
  • Serverløsninger og virtualiseringsplatforme
  • Netværksprodukter
  • Backup enheder og software
  • Antivirus og antispam software

 

 

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os