IT-konsulent

alt text image

IT-konsulent som din samarbejdspartner

 

Er du på udkig efter en samarbejdspartner, der kan sætte rammerne for de IT-opgaver din virksomhed har, så kan du få tilknyttet en IT-konsulent. Du kan med denne få hjælp til en totalløsning, eller med spidskompetencer, der hvor det ikke kan retfærdiggøres, at du har in-house ressourcer.

 

Vores dygtige IT-konsulenter kan fungere som en af dine IT-samarbejdspartnere og –rådgivere til overordnede IT-opgaver, eller andre konkrete opgaver, hvor du har behov for sparring om hvilken løsning, der giver bedst mening for din virksomhed.

Vi tror på nærhed og den personlige relation, så vi i fællesskab opbygger tillid og respekt, hvilket hjælper dig mere sikkert i mål med dit projekt.

 

Som din IT-samarbejdspartner fokuserer vores IT-konsulenter på at forstå din situation og forretning. Vi kan derfor rådgive dig om optimeringer og effektivisering til fremtidssikring af dit IT-setup, eller til at opnå forbedringer, som giver dig værdi.

 

  • Måske er det økonomisk fordelagtigt, at virtualisere serverne i din virksomhed?
  • Måske kan du med fordel få hjælp til at varetage hele, eller dele af, dine IT- og supportopgaver?
  • Måske er det et stykke tid siden, at du har set på jeres fysiske og virtuelle IT-sikkerhed?
  • Måske er tiden inde til at tænke IT-outsourcing?

 

Vi kan hjælpe dig med IT-analyser, rådgivning og arkitektur til installation, opsætning og support.

Vores IT-konsulenter er certificerede i Desktop as a Service (DaaS), RDS, Office 365, Microsoft server infrastruktur, Microsoft Exchange, SQL, Cisco, VMware, HyperV samt backup værktøjerne TSM og Veeam. 

Vi har indgående kompetencer og kendskab til applikationer, der bedst befinder sig i Linux miljøer. Derudover har vi mange års erfaring med kompleks IT-infrastruktur, on-premise og hybrid cloud miljøer.

 

 

 

 

 

Køb et klippekort

 

Du kan købe et klippekort til IT-support og -konsulentydelser hos os. Du kan bruge det i alle situationer, hvor du behøver support og rådgivning til din IT-drift.

 

Via vores kundeportal kan du selv nemt administrere dine klippekort, og derved bevare overblikket over dine support- og konsulentudgifter.
Du betaler kun for den IT-support og -konsulentydelse, du har brug for, og har dermed ingen unødvendige løbende udgifter. Der takseres kun pr. påbegyndt 15. minut inden for normal arbejdstid.

 

Klippekort fås i mange udgaver, eksempelvis 10, 25, 50, 100 og 500 timer. Du opnår økonomiske fordele ved, at købe et større antal timer.

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os