Applikationsdrift

alt text image

Mindre administration med applikationsdrift

 

Dine applikationer og data er afgørende for din virksomhed, herunder din konkurrenceevne, uanset hvilken branche og marked din virksomhed befinder sig i.

Derfor er det essentielt, at applikationerne kan tilgås, der hvor brugerne har behov for det, uanset om det er fra kontoret, hjemmet eller udlandet. For at bevare den gode brugeroplevelse, bør dine applikationer og databaser arbejde hurtigt og smidigt.

 

Vi har gennem flere år haft ansvaret for tusindvis af servere til og med operating system (OS). I de senere år har vi oplevet en større efterspørgsel på, at vi også tager et større ansvar for applikationer og databaser.

I dag smelter infrastrukturen mere sammen med applikationerne, og derfor har vi udvidet vores fokus til applikationslaget. Vi kan derfor i højere grad imødekomme vores kunders ønsker.

Hvilken underliggende teknologi applikationerne ligger på er ikke afgørende, da vi har stor erfaring med hybride cloud løsninger på tværs af teknologier.

 

Du kan opnå lavere driftsomkostninger og mindre administration, så du i højere grad kan fokusere på din virksomheds strategi og andre services, der kan øge jeres konkurrenceevne. I samarbejde kan vi drøfte mulighederne for, hvordan vi kan hjælpe dig med dine applikationer i forhold til drift, deployment og vedligeholdelse.

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os