We manage

IT-drift

IT-drift med højt serviceniveau

Du kan ved en tilpasset driftsløsning slippe for bekymringer om daglig IT-drift. Vi har et stærkt team med IT-supportere, der er klar til at håndtere alle forandringer og opretholde stabilitet, performance og høj oppetid.

"Jeg har ro i maven og ved, at jeg har ramt den helt rigtige leverandør. Følelsen af, den personlige service, og vi som kunde altid kan henvende os med problemer, store som små, gør at vi føler os trygge."

Søren Israelsen Økonomidirektør hos Lagkagehuset Group 30

 

 

Din IT-infrastruktur skal vedligeholdes, og det kræver ressourcer til dagligdagsdrift såsom; installation, patching, opdateringer, konfigureringer, testing og backup.

 

Vil du gerne slippe for bekymringerne ved den daglige IT-drift, så tilpasser vi en driftsløsning efter din forretning. Din forretning er dynamisk og forandrer sig, og det samme er gældende for IT. Derfor har vi et stærkt team med IT-supportere, -driftsfolk og -konsulenter, der er klar til at håndtere alle forandringer og samtidig opretholde stabilitet, performance og høj oppetid på din løsning.

 

Vi ønsker ikke kun at være din IT-leverandør, men i højere grad din samarbejdspartner med fokus på et højt serviceniveau. 

Vi kender til adskillige IT-udfordringer, og hvordan de skal løses, inden din forretning bliver påvirket negativt. IT-drift hos os er baseret på et højt serviceniveau, hvor vi sætter os ind i din forretning og forventningsafstemmer fra begyndelsen af samarbejdet, så vi kan skabe et trygt og stabilt fundament.

 

Vi tilbyder dig, at varetage hele eller dele af din IT-drift.

Når du vælger at stole på os med drift og ledelse, af en del af eller hele din IT-platform, er det i høj grad et spørgsmål om samarbejde og kommunikation. I tæt dialog bliver vi enige om, hvad vores nøjagtige ansvar er, og derefter definerer og beskriver vi ansvarsfordelingen, samt roller for den gældende driftsaftale. Vi dokumenterer og tegner infrastrukturen, så det bliver let at foretage forandringer, når dit behov ændrer sig.

 

Du vil opleve en proaktiv service og drift, hvor vi hurtigt reagerer på ændringer, således at din IT-drift har en høj stabilitet og oppetid. Vi tilbyder blandt andet IT-support, IT-overvågning, applikationsdrift og IT-konsulentydelser.

 

 

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os