Software as a service (SaaS)

alt text image

Hurtig tilpasning af software

 

Har du behov for hurtigt og uden de store investeringer, at tilpasse software i din virksomhed, så er Software as a Service (SaaS) en god løsning for dig. Vi ved, at det kræver ressourcer at vedligeholde og administrere din IT-infrastruktur. Du betaler kun for adgangen til softwaren, og du skal derved ikke installere noget for at komme i gang.

 

Vi tilbyder en af de mest anerkendte Software as a Service løsninger, Office 365.

 

 

 

 

Dit Office 365, uanset hvor du er

 

Uanset om du arbejder på kontoret eller på farten, gør Office 365 det muligt for dig at oprette, redigere og dele fra din iOS-, Android eller Windows-enhed med alle i realtid. Du får adgang til alle de kendte programmer fra Microsoft, som Word, Excel og PowerPoint. Du bestemmer selv, om det skal være onlineudgaven, Office Web Apps, som du kan bruge i en internetbrowser, eller du også vil have programmerne installeret på din enhed. Med Microsoft Office 365 får du selv mulighed for at vælge hvad, der passer til lige netop dig og resten af din virksomheds brugere.

 

Med nogle udgaver (planer) af Office 365, kan du installere Office på op til fem enheder, hvad enten det er en pc, tablet eller Mac. Du kan desuden hurtigt overføre installationen til nye enheder, når du har brug for det.

  

"Supportniveauet hos Sentia lever op til alle mine forventninger. Jeg skal ikke huske alle mulige kunde-, sags- og referencenumre for at komme igennem og få hjælp. Jeg ringer bare ind og får support fra en kompetent medarbejder fra Service Desken med det samme."

Kristian Friis IT chef hos Illums Bolighus Group 30
Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os