Infrastructure as a service (IaaS)

alt text image

Økonomiske og fleksible IaaS løsninger

 

Har du behov for fleksibilitet og hurtigt at kunne tilpasse dit IT-setup uden at det kræver større investeringer i eksempelvis hardware, så er Infrastructure as a Service (IaaS) en god løsning for dig. Vi ved, at det kræver ressourcer at vedligeholde og administrere din IT-infrastruktur. Derfor tilbyder vi flere forskellige IaaS løsninger, heriblandt Sentia cloud, dedikeret cloud og hybrid cloud.

 

Din Infrastructure as a Service løsning, herunder servere og storage system, opbevares i et af vores topsikre datacentre.

 

Vi har en lang række erfaringer med tilpasset Infrastructure as a Service løsninger. Derved kan du trygt overlade hele eller dele af din IT-infrastruktur. Vores eksperter kan både hjælpe dig med implementering, samt finde den rette kombination af serverstruktur, således at dine krav til sikkerhed, tilgængelighed og pris bliver opfyldt.

 

 

"Vi ønskede at gå fra en meget stor virksomhed, hvor vi var en lille fisk i et stort kar, til en mindre virksomhed - og være en noget større fisk i et mindre kar."

Peder Herbo IT-chef hos Forsikring & Pension Group 30
Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os