Desktop as a service (Daas)

alt text image

En samlet slutbrugerløsning med DaaS

 

Er du træt af at administrere og vedligeholde dine brugeres pc’er og devices? Bliver applikationerne på dine brugeres pc’er opdateret med sikkerheds patches?

 

Du kan få en samlet slutbrugerløsning med Desktop as a Service (DaaS), der forenkler og samler jeres IT. Det kan være, at du i dag har ansvaret for flere slutbruger cloud-tjenester, eksempelvis e-mail og fildeling fra forskellige hostingudbydere. DaaS samler desktop, applikationer, data og IT-tjenester i en enkel cloud-løsning. Dine brugere downloader blot en app og får adgang til alle deres apps, fra et hosted skrivebord på hvilken som helst enhed, Windows, Mac, tablet eller smartphone, hvor som helst, og når som helst.

 

En DaaS-løsning giver dig mulighed for, at give dine slutbrugere de nødvendige desktop rettigheder og ressourcer i løbet af kort tid, og du undgår uhomogen infrastruktur. Du kan efterfølgende let regulere både kapacitet og antallet af brugere.

Du sikrer desuden dine brugere en ensartet oplevelse, uanset enhedens format eller mærke, mens implementering, sikkerhed og supportprocesser standardiseres.

 

 

 

 

Høj sikkerhed

 

Hardware kan blive beskadiget og endda blive stjålet. Vi kender til de udfordringer og omkostninger det har, når en eller flere brugere pludselig ikke er online.

 

Du kan ved en Desktop as a Service løsning hurtig få den pågældende bruger op at køre igen. Hvis du har en maskine tilgængelig, er det bare at downloade appen og arbejdet kan genoptages.

 

Desktop as a Service giver dig tryghed med, at Windows og antivirus er korrekt opdateret på alle enheder, og derved er mere sikre mod cyberangreb, eller det som dine brugere uvidende måtte downloade. Vi håndterer din DaaS-løsning og sikrer dig mod fejl, samt nedbrud på hardware og systemplatforme. Du får garanti for, at vi opbevarer dine data i vores egne topsikre datacentre i Danmark, og sørger for alt er opdateret og kører optimalt.

 

DaaS kan let integreres med mange andre af de services vi tilbyder.

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os