e-supplies

alt text image
Med 7 mio. transaktioner om dagen og en meget høj mængde af kritiske data, havde vi brug for en samarbejdspartner, som kunne skræddersy et sikkert system - og sørge for, at det altid kørte perfekt. Vi har aldrig mistet data eller haft problemer med setuppet hos Sentia. Christian Grubak CTO og partner i e-supplies as

Paradigmeskift med total outsourcing

 

e-supplies er en af Danmarks mest visionære og fremstormende IT-virksomheder. Foruden at varetage internet og e-handel for højt profilerede kunder som København Zoo, TDC og G4S, hjælper e-supplies også Gates Foundation med at holde styr på de milliarder, der deles ud til forskere verden over. I starten hostede e-supplies selv deres løsninger og havde ansvaret for backup, men de stærkt stigende krav til systemer og knowhow førte til et paradigmeskift i 2011:

Vi valgte at outsource al IT til Sentia, der både havde den teknologi og den viden, vi havde brug for. Vi fik det nødvendige løft ved at bruge Sentia som maskin- og kompetencecenter, og samtidig konverterede vi en række faste omkostninger til variable, siger Christian.

Sentias rådgivning førte til det perfekte setup

 

Selv om omlægningen krævede et mentalt skifte og noget tilvænning hos e-supplies, har Christian Grubak aldrig været i tvivl om, at outsourcing var den rigtige løsning:

Sentias eksperter har fra starten været meget engagerede og proaktive og brugt lang tid sammen med os for at finde frem til den optimale løsning. Det var en kæmpe fordel, at de kunne se på vores setup med friske øjne og bruge deres viden og ressourcer til at skræddersy en løsning til os. Sentia har så mange muligheder, at vi har fået sammensat en løsning, der imødekommer vores behov helt ned til den enkelte maskine. Og med vores data lagret på flere fysiske lokationer i Sentias datacentre, har vi fået en effektiv beskyttelse mod trusler fra omverdenen, siger Christian.

Billigere og mere sikker løsning

 

e-supplies systemer er tæt integreret med deres kunders egne IT-løsninger, så backup konfigurationen er ekstremt følsom:

Med over 7 mio. transaktioner pr. dag kræves der et stort setup, og der kan ske fejl såvel hos kunden som hos os, fortæller Christian Grubak og fortsætter: Så længe Sentia har kørt backuppen, har vi imidlertid aldrig mistet data, og det er blevet væsentligt lettere og billigere for os at hjælpe kunderne med at genskabe deres data når der sker fejl.

Nærhed og hurtig reaktion betyder meget

I modsætning til den automatiserede og ofte sløve service hos de største udbydere reagerer Sentia altid hurtigt og præcist, når det gælder. Der er ingen fysiske eller tidsmæssige barrierer. Ved meget komplekse problemstillinger nedsætter vi straks en task force med deres eksperter, og da de kender vores system i mindste detalje, bliver løsningen også hurtig fundet, slutter Christian Grubak.
Fakta om e-supplies as

Branche:

IT service: e-commerce, e-procurement og e-integration.

 

Ansatte i 2016:

16 fuldtidsansatte

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os