We do

Software

IT-services til Softwarebranchen

Hvis din virksomhed udvikler software og applikationer, så ved du at markedet for udvikling af software, applikationer og apps er i eksplosiv vækst. Derfor er det vigtigt at vælge en partner med mange års erfaring i design, drift og vedligeholdelse af infrastruktur hvori der også indgår staging og testmiljøer.

Vi ved, at et professionelt setup giver langt højere stabilitet og oppetid for produktionsmiljøet, hvilket er helt essentielt for din forretning samt din leverings- og konkurrenceevne. Derfor garanterer vi en oppetid på minimum 99,8%, så dit produktionsmiljø og din kerneforretning aldrig står stille.

Udviklingsmiljøer sover aldrig, og derfor er det vores erfaring, at rammerne omkring infrastrukturen skal være både stabile og driftssikre. Selve aftalen og håndteringen omkring deployment af ny kode, skal være agil og fleksibel for at fungere i praksis.

Vi tilbyder dig en lang række services fra overvågning til drift samt managed application continuity. Vi tilpasser ansvaret og rollerne efter hvad der passer din forretning nu, og bibeholder muligheden for skalering, hvis dit behov ændres.

I dag leverer vi blandt andet infrastruktur og managed services til en række virksomheder, der udvikler software såsom Forsikring & Pension, IBA, Ankiro, PDC og Infoba. Løsningerne leveres både som dedikerede og hybride miljøer eller i Sentia Cloud.

"Med 7 millioner transaktioner om dagen og en meget høj mængde af kritiske data, havde vi brug for en samarbejdspartner, som kunne skræddersy et sikkert system - og sørge for, at det altid køres perfekt. Vi har aldrig mistet data eller haft problemer med setuppet hos Sentia."

Christian Grubak CTO og partner i e-supplies as Group 30
Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os