We do

Digitale Bureauer

IT-services til Digitale Bureauer

Arbejder du i et digitalt bureau, og er du på udkig efter en agil og fleksibel IT-samarbejdspartner, med erfaring fra krævende opgaver og skalérbare IT-løsninger, så kan du trygt vælge os.

Du kan selv etablere dine kundeløsninger såsom websites, CMS og e-handelsløsninger på vores skalerbar infrastruktur. Infrastrukturen er typisk shared eller dedikeret, men har du eller dine kunder andre behov, så laver vi en hybrid løsning af det bedste fra flere teknologier.

Du vil opleve et tæt samarbejde med vores dygtige team af specialister, hvor du ikke vil føle dig alene med diverse IT-udfordringer. Med mange års erfaring inden for websites, CMS og e-handelsløsninger, er du i trygge hænder uanset om din løsning er baseret på Drupal, Sitecore eller Umbraco.

Vi har erfaret, at hastighed er en afgørende faktor, for at din forretning fungerer optimalt. Derfor tilbyder vi speed optimering af den digitale løsning, hvor vi vurderer sammensætningen af hardware, applikationerne, front-end og load balancing.

Vi tilbyder desuden Content Delivery Network (CDN) services gennem Akamai, hvis du har et website eller en applikationer, der skal nås fra hele verden.
Kundereferencer

Vi leverer platform, sparring og drift til flere digitale bureauers webløsninger, blandt andre Magnetix, FFW, Eksponent og Reload.

 

Desuden har vi driftsansvaret for én af danmarks meste trafikerede e-handelsløsninger: Saxo.Com.

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os