Lagkagehuset

alt text image
Jeg har ro i maven og ved, at jeg har ramt den helt rigtige leverandør. Følelsen af, den personlige service, og vi som kunde altid kan henvende os med problemer, store som små, gør at vi føler os trygge. Søren Israelsen Økonomidirektør hos Lagkagehuset

En ny IT platform

 

Samarbejdet med Lagkagehuset startede i efteråret 2012. Sentia leverede i starten få netværksforbindelser, men det har siden udviklet sig til at dække en bredere produktportefølje.

 

At drive en forretning som Lagkagehuset er forbundet med mange IT kritiske processer, da forretningen aldrig står stille. Når butikkerne har lukket, kører produktionen videre. Det betyder i praksis, at et nedbrud er ligeså kritisk om natten som om dagen - og derfor er det essentielt, at Lagkagehuset har adgang til Sentias support 24/7/365.

 

Enkelt og nemt at "klikke" en butik på

 

Samarbejdet mellem Sentia og Lagkagehuset er senest udvidet med, at Sentia leverer standardiserede løsninger ved åbninger af nye butikker. Det er vigtigt for Lagkagehuset, at det er nemt og hurtigt at tilføje nye butikker til den eksisterende infrastruktur, da der tit går meget kort tid fra beslutning, til åbning af selve butikken. Med 65 butikker og en årlig vækst på omkring 30 % er et agilt og nemt IT setup vigtigt. Derfor har Lagkagehuset brug for en fleksibel leverandør, der leverer stabile og sikre løsninger hurtigt.

 

Det unikke ved den nye infrastruktur, som Sentia har bygget op i samarbejde med Lagkagehuset, er fleksibiliteten i at "klikke" nye butikker på, og dermed simplificere hele forløbet. Én butik, én internetforbindelse og én telefon - det er simpelt, enkelt og let tilgængeligt.

 

En proaktiv og kompetent leverandør

 

Økonomidirektør Søren Israelsen siger om forholdet til Sentia:

Jeg er meget tilfreds med samarbejdet. Jeg føler, at Sentia er proaktive i deres løsningsforslag samtidig med, at deres eksekvering er knivskarp og til tiden. Jeg har ikke selv den store IT viden, men stoler på Sentias ekspertise. Mit succeskriterie for en god uge er, hvis jeg ikke hører fra min IT afdeling. Så kan jeg gå på weekend med ro i sindet.

Overskud til udvikling og vækst

 

Søren vil dybest set gerne være fri for at bruge sin tid på IT, og koncentrere sig om vigtigere ting som udvikling og vækst af Lagkagehusets forretning. Og det giver samarbejdet med Sentia mulighed for.

Sentia er en lidt mindre formel samarbejdspartner, der passer rigtig godt til vores temperament og størrelse. De er store nok til vores behov, men heller ikke så store, at vi drukner i mængden. Vi nyder godt af fleksibiliteten, som må siges at være helt i top.

Samtidig gør den personlige relation og det store kendskab til Lagkagehusets forretning, at det er nemt at starte et forløb op. Alle parter kender hinanden og ved, hvilke forventninger der skal indfries. Det sparer både tid og ressourcer.

 

Løsning i trygge og sikre hænder

Jeg ved godt, at alle virksomheder kalder deres IT for kritisk, men jeg føler virkelig det er tilfældet for os. Hos Sentia ved jeg heldigvis, at min løsning er i sikre hænder, slutter Søren Israelsen.
Fakta om Lagkagehuset

Branche: Fremstilling af friske bageriprodukter

 

Ansatte i 2016: Ca. 1.650 medarbejdere

 

Omsætning i 2016: Ca. 670.000.000 DKK

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os