We do

Detail

IT-services til detailbranchen

Er din forretning inden for detailbranchen, kan du føle dig tryg ved at vælge os som din IT-outsourcing partner. Vi har igennem årene oparbejdet et stærkt kendskab til detailbranchen, og arbejder i dag med et bredt udvalg af kunder i branchen, herunder Lagkagehuset, Illums Bolighus, Noa Noa, Imerco, Max Hamburgerrestaurant og Domino’s Pizza.

Vælger du os, tilknytter vi et team af dygtige kollegaer, så du får både nærhed og dedikation. Det tilknyttede team giver os en bedre forståelse for din forretning, hvor din virksomhed er på vej hen. Det er essentielt for os at få en indsigt i din forretning, så vi bedst muligt kan rådgive dig og din virksomhed. Det sikrer at du får de rigtige services, samt en agil og skalerbar model, der også passer, når din forretning har vækst.

Når du skal åbne en ny butik eller en restaurant, har vi mange års erfaring med at strømligne IT-setuppet, og sørger for at IT-infrastrukturen kommer på plads. Det sikrer, at du ikke skal bekymre dig om eksempelvis netværk eller opkobling, men i stedet kan fokusere på det der er vigtige for dig, når en ny lokation skal etableres.
Vi sørger både for driften af egen leverance, og samtidig for at visitere eventuelle opgaver hos 3. parts leverandør, eksempelvis hvis der er fejl på jeres dankortterminal eller en applikation ikke kan tilgås.

Vores erfaring er, at det er vigtigt for detailforretninger, at butikker og restauranter, har ét kontaktpunkt vedrørende supporthenvendelser. Derfor har vi med flere års erfaring specialiseret os i 1. level support. Vi sikrer en hurtig reaktion, så der bliver taget hånd om problemet.

"Jeg er meget tilfreds med samarbejdet. Jeg føler, at Sentia er proaktive i deres løsningsforslag samtidig med, at deres eksekvering er knivskarp og til tiden."

Søren Israelsen Økonomidirektør Lagkagehuset A/S Group 30
Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os