Realdania

alt text image
Ved hvert byggeprojekt fungerer vores veludstyrede skurby og pavilloner som daglig arbejdsplads for rigtig mange mennesker. Derfor er vi yderst afhængige af en velfungerende netværksforbindelse med gode båndbredder, som garanterer den højeste oppetid og holder arbejdet kørende. Thomas Wittrock IT chef hos Realdania

En sikker forbindelse fra start til slut

 

Samarbejdet med Realdania startede i 2009, hvor Sentia begyndte at levere fiberforbindelser til nogle enkle byggeprojekter. Siden har samarbejdet vokset sig større, og Sentia leverer i dag fiberforbindelser og netværk til forskellige større byggeprojekter i Danmark med kapaciteter op mod 1.000 Mbit/s.

 

Rene linjer samlet èt sted

 

Sentia leverer og driver forbindelsen fra byggestart og til projektet står færdig. Tidligere havde Realdania et blandet setup med forskellige leverandører. Nu er det hele samlet hos Sentia med rene linjer og alle aftaler samlet ét sted.

Det er vigtigt at personerne, som sidder i kontormiljøet, faktisk ikke engang tænker over forbindelsen. Den skal være en selvfølgelighed, der altid virker. Hvis det kan lade sig gøre, så har vi været en succes. Og det lykkedes med Sentia som leverandør, forklarer Thomas.

Ingen forbindelse betyder intet arbejde

 

Realdania er dybt afhængige af, at kunne levere byggerier til tiden. De er bundet op på deadlines fra mange forskellige parter, og hvis der er en smule som skubber sig, kan det hele smuldre. Udfald og nedetid kan derfor have en skæbnesvanger konsekvens for projektets samlede tidsplan og den aftale deadline.

 

En standardetablering er ikke godt nok

 

Realdania vægter en hurtig leverance højt. I forbindelse med etablering af byggepladser skal det nemlig tit gå stærkt, når projektet endeligt er godkendt. Derudover skal forbindelsen ofte leveres på meget vanskellige og ufremkommelige steder - og det kan være en udfordring. Derfor er en standardetablering ikke godt nok til Realdania - det kræver en leverandør, der handler hurtigt, agilt og forstår virksomheden.

En vigtig ting er, at Sentia er hurtige og fleksible. Der er meget kort tid fra snak og dialog til at de reagerer, og det viser mig, at Sentia har en unik forståelse for Realdanias forretning og forstår at handle ud fra den, slutter Thomas.
Fakta om Realdania

Branche: Investeringsselskab

 

Ansatte i 2016: 110 medarbejdere

 

Omsætning i 2016: Ca. 2.000.000.000 DKK

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os