We do

Bank og Forsikring

IT-services til Bank- og Forsikringsbranchen

Er din forretning inden for bank- og forsikringsbranchen, kan du trygt overlade din IT-infrastruktur til os. Vi har utallige erfaringer med IT-outsourcing løsninger til finansielle kunder, herunder erfaring med de skærpede lovgivningskrav, der stilles til compliance og sikkerhed.

Bank- og forsikringsbranchen i både Danmark og udlandet er i fuld gang med at digitalisere arbejdsgange og processer, hvilket stiller øgede krav til såvel infrastruktur, sikkerhed og managed services.
Den øgede digitalisering stiller ligeledes krav til oppetid og tilgængeligheden af applikationerne, som forventes at være til rådighed 24/7/365.

En række af vores finansielle kunder har derfor valgt at benytte vores kompetence indenfor 2-center drift, hvor flere datacentre sammen leverer infrastrukturen og ressourcerne, og dermed minimerer sandsynligheden for nedetid betragteligt. Vi bygger normalt infrastrukturen, så et helt site kan lukkes ned for service, disastertests eller lignende, mens produktionen fortsætter på 2. site uden at brugerne mærker noget.

Vi har i både Holland, Belgien og Danmark stor erfaring med finaniselle kunder blandt andre Forsikring & Pension og Insurance Business Applications.

Managed Application Continuity er på agendaen hos en lang række af vores kunder i både ind- og udland, hvorfor vi gerne deler vores erfaringer med dig.

"Vi ønskede at gå fra en meget stor virksomhed, hvor vi var en lille fisk i et stort kar, til en mindre virksomhed – og være en noget større fisk i et mindre kar.”

Peder Herbo IT-chef hos Forsikring & Pension Group 30
Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os