We do

Managed Application Continuity

Ubegrænset tillid til din infrastruktur og dine applikationer

Vi er fuldt bevidste om, hvor vigtigt det er for vores kunder, at have tillid til deres kritiske IT-systemer, herunder platformen og de mange IT-applikationer. I mere end 20 år har vi leveret IT-outsourcing på højt niveau, til private eller offentlige cloud-platforme med stærk teknisk indsigt i hvad, der skal til for at tilfredsstille brugerne i de mest krævende organisationer.
Trenden i markedet viser, at applikationer og infrastruktur smelter sammen, og derfor bevæger vi os op i applikationslaget.

Uanset hvilken størrelse og type af virksomhed du har, kan du være tryg ved at overlade hele eller dele af dit IT-setup hos os. Vi har utallige erfaringer med at varetage IT-opgaver for virksomheder fra brancher såsom: Bank og forsikring - Detail - Digitale bureauer - Pharma, forening og public - Publishing og media samt Software branchen.

"Alle mine bekymringer ved at vælge en mindre virksomhed som Sentia, kontra en større virksomhed med et stærkere image, er gjort til skamme. Jeg vil på ingen måde være bleg for at anbefale Sentia. Det har de bevist to gange, både med EDI og Autotaks-systemet."

Peder Herbo IT-chef hos Forsikring & Pension Group 30
Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os