07 maj, 2018

Sentia Denmark, første og eneste danske Veeam Platinum CSP Partner

alt text image

Forretningskontinuitet er afgørende for alle organisationer på tværs af sektorer. Tilgængeligheden af virksomhedsdata døgnet rundt betragtes vital under konteksten for hele forretningsstrategien. Her er valget af den rigtige partner til sikring af forretningskontinuitet en afgørende beslutning.

 

Sentia Denmark er første og p.t. eneste cloud-tjenesteleverandør i Danmark, der opnår Veeam Platinum Partner anerkendelsen og sætter herved nye standarder for teknisk ekspertise.

Når alt kommer til alt, er sikringen af forretningsdata en afgørende faktor for forretningskontinuitet, hvilket er præcis, hvad kunder kan forvente af Sentia Denmark som anerkendt Veeam Platinum Partner: Vi beviser de tekniske kompetencer nødvendige for at kunne identificere integrationsfordele samt sikre kontinuiteten af store organisationer. Jakob Norup Sentia Denmark

Anerkendelsen er et tydeligt bevis for kunder, at Sentia Denmark er førende managed cloud-løsningsleverandør, i stand til at designe, levere og administrere deres forretningskontinuitet.

 

Spørgsmål?

Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig

Vores team er klar til dig!

Kontakt os