At lede er kun muligt
med en klart defineret
metodologi.

Vores metodologi

Vores cloud-specialister designer, bygger og håndterer cloud-tjenester til siking af optimal performance i dag og i fremtiden. Opdag vores cloud-tjenester og find ud af hvad, vi kan gøre for dig.

Design
Ved at kortlægge dit it-miljø og forretningsbehov, anbefaler og designer vi dine næste skridt i din digitale transformation.

Sikkerhedsrisikovurdering
Vores cloud-eksperter analyserer de nuværende trusler for din organisation og planlægger den kontinuerlige sikkerhedsforbedring samt risikominimering.

Katastrofegendannelsesvurdering
Vores team af cloud-eksperter vurderer din datacenterdrift, og identificerer potentielle trusler for at etablere en katastrofegendannelsesplan, der sikrer din organisation er forberedt på fremtiden.

Cloud-strategi og aktivering
Baseret på vores ekspertise, designer og fremtidssikrer vi cloud-strategien, til understøttelse af din forretnings-strategi. Herved forberedes din organisation til en gnidningsfri og succesfuld implementering.

Cloud-infrastrukturvurdering
Vi kortlægger og visualiserer dit fulde it-miljø og vurderer det nødvendige forbrug samt performance af dine cloud-ressourcer. Vores eksperter etablerer en velfunderet og realiserbar plan for en gnidningsfri migration samt minimering af ekstraomkostninger.

BYG
Fra strategi til implementering – vi guider dig gennem en succesfuld rejse, der skaber fundamentet for din forretning.

Migrering af arbejdsbelastninger
Sentia yder migrering af arbejds-belastninger helt uden risiko for forstyrrelser eller ikke-planlagt nedetid, hvilket sikrer din forretning til alle tider er i drift.

Moderne app-transition
Efter transitionen til cloud vil vi sikre dine applikationer til fulde udnytter alt, hvad cloud tilbyder, og forsyner dig med håndgribelige langsigtede resultater.

Transitions- og migrationsassistance
Vores dedikerede specialister guider dig med det rigtige mix af cloud-infrastruktur, platform og software til understøttelse af din organisation under en succesfuld cloud-transition.

Datacentermigration
Der er mange bekymringer forbundet med at flytte din it-infrastruktur til cloud. Hav tillid til vores team af eksperter, der tager ekstremt ejerskab for udvikling og eksekveringen af en væg-til-væg migrationsplan.

HÅNDTÉR
Overvågnings-, og rapporteringstjenester samt fuld håndtering giver dig kontinuerlig compliance og 24/7 dedikeret support.

Sikkerheds- og compliancehåndtering
Vores administrerede sikkerhedstjenester sikrer din organisation er beskyttet fra interne og eksterne trusler og giver dig samtidig den nødvendige data governance og rapportering, der lader dig imødekomme lovgivningen.

Driftshåndtering
Efter transitionen til cloud vil vi sikre dine applikationer til fulde udnytter alt, hvad cloud tilbyder, og forsyner dig med håndgribelige langsigtede resultater.

Omkostningshåndtering
Maksimér dit cloud-potentiale samtidig med en effektiv omkostningsstyring. Azure omkostningsoptimering lader dig overvåge og visualisere dit cloud-forbrug samt forbedre din omkostningsstyring.

Identitets- og adgangshåndtering
Regulér brugeradgange og sørg for at kun de rette kan tilgå følsom information. Vores overvågningsløsning tillader dig at ændre individuelle brugeradgange alt efter behov.

Fremtiden er lys
når du selv kan
definere den

Benyt dig af vores konsulenter og start din rejse.
Kontakt dem her: +45 33 36 63 00 eller på salg@sentia.dk.

Kontakt