Enterprise Mobility + Security

Digitalisér med ro i sindet

Komplet og gennemsikret mobilitet 
Enterprise Mobility + Security er den omkostningseffektive løsning, der giver dig muligheden for at lade ansatte arbejde sikkert fra deres enheder med sammenhængende adgang til forretningsressourcer. Identitetsdrevet sikkerhed og forenet enhedshåndtering holder din data beskyttet.

 

Moderne mobilitet

Understøt forretningen med evnen til håndtering af BYOD og tillad ansatte sikker fjernadgang til forretningsapplikationer samt data.

Intensiveret datasikkerhed

Beskyt og administrér identiteter og adgang til informationer på tværs af organisations- samt medarbejderejede enheder, og få kontrol over din data med adfærdsbaseret sikkerhed.

Brugercentreret

Forstærk teamwork og samarbejde samtidig med aktiveringen af dine medarbejdere med forenklet loginprocesser og selvbetjeningsmuligheder.

Minimér data risikofaktorer

 

Identitetsdrevet beskyttelse forhindrer datatab

Administrér identiteter samt adgange og undgå immaterielle aktiver samt kundedata havner i de forkerte hænder. Aktivering af multi-factor authetication, detektering af unormal brug eller adfærd samt defineringen af sikkerhedspolitikker er den flerlagede sikkerhedstilgang, der beskytter både dine data og identiteter for tab, tyveri og misbrug.

Omfattende enheds- og apphåndtering

Vælg beskyttelse på enten app- eller enhedsniveau uanset ejerskab. Ved benyttelse af medarbejder-ejede enheder foreligger risikoen for sammenblanding af personlige apps og informationer med virksomhedens. Datakryptering, klassifikation og filsporbarhed hjælper dig etablere et krystalklart skel mellem private og forretningsapps samt informationer, hvilket vender BYOD til din forretningsfordel med automatisk enhedsregistrering samt understøttelse af mobil apphåndtering.

 

Nøglefunktioner

 

Azure Active Directory Premium

Intune

Azure Information Protection

Advanced Threat Analytics

Cloud App Security

Office 365 integration

 

Fremtiden er lys
når du selv kan
definere den

Benyt dig af vores konsulenter og start din rejse.
Kontakt dem her: +45 33 36 63 00 eller på salg@sentia.dk.

Kontakt