Microsoft Azure Stack

Når cloud lander on-premise

Private cloud-løsning for din forretning 
Sentia Denmark er den første cloud-leverandør til at implementere Cisco Integrated System for Azure Stack i vores datacentre i Denmark, hvilket betyder, vi kan levere en brancheførende hybrid cloud-løsning. Søger din virksomhed at forbedre infrastruktur workloads og benytte moderne apps, bringer Azure Stack hurtigheden samt agiliteten i cloud til dit on-premises miljø.

 

Grib cloud-mulighederne

Forkort time-to-market med hurtig udvikling og implementering af apps gennem sammenhængende hybrid applikationsplatform.

Valget er dit

Kør gnidningsfrie implementeringer både i cloud og on-premise. Azure Stack er designet til at levere hybride cloud-muligheder til imødekommelsen af dine skiftende forretningsbehov.

Imødekom lovgivningen

Udnyt fordelene i cloud med Azure Stack og implementér cloud-apps on-premise samtidig med du forbliver compliant med GDPR.

Cloud på dine vilkår

 

I en tid, hvor moderniseringen af applikationer befinder sig i hjertet af digitaliseringen og presset for agilitet og skalérbarhed vokser, tilbyder Azure Stack, bygget på CISCO UCS, innovationshastighed i både cloud- og on-premisemiljøer. Med dit nye hybrid cloud-miljø, kan du lade Azure aktivere dine applikationer, så teknologien arbejder rundt om din forretningsstrategi fremfor omvendt.

 

 

Azure Stack funktioner

 

Compliance og sikkerhed

Der er mange begrænsninger for virksomheder i tungt regulerede brancher, som kræver beskyttelsen af persondata eller immaterielle rettigheder. Med Azure Stack kan din virksomhed udnytte cloud samtidig med at imødekomme strenge lovgivningsmæssige og compliancekrav. At lade applikationer implementeres enten on-premise eller i Azure giver dig fleksibiliteten i at kunne vælge hvilken lokationer, der opfylder databeskyttelseskrav.

Enkelthed

Sørg for dine ressourcer ikke opsluges gennem tung administration af kompleks infrastruktur og besværlige systemer. Azure Stack er den hybride cloud-løsning, der forøger produktivitet samt forstærker din it og samtidig forbliver enkel at håndtere - en attraktiv kombination, der frigiver tiden til at kunne fokusere på din forretningsvækst.

Sammenhæng

Azure Stack gør dig i stand til at strømline appudvikling gennem en fælles DevOps tilgang på tværs af hybride cloud-miljøer, hvilket maksimerer produktiviteten hos udviklere. De vil samtidig kunne tilgå en bred vifte af open-source teknologier, hvilke kan implementeres og administreres på samme måde enten on-premises eller i Microsoft Azure datacentre.

Skalérbarhed

Skalérbarheden af Azure Stack (og Azure) stammer fra aggregeringen af CPU'er, lagerplads, netværk, database tier og web tier, der lader dig allokere kapaciteter efter behov. Du får herved muligheden for indskalere Azure applikationer til at køre i Azure Stack instanser eller udskalere applikationer, skrevet for Azure Stack, til Microsofts Azure.

 

Fremtiden er lys
når du selv kan
definere den

Gå sammen med vores konsulenter og start din rejse.
Kontakt dem her: +45 33 36 63 00 eller på salg@sentia.dk.

Kontakt