Sikkerhedsløsningen, der
sikrer din kontrol af alt
hvad, der står dig i vejen.

Sikkerhed
Sikkerhed

Med stigende cyberkriminalitet og indskærpede lovkrav, tilbyder vores sikkerhedsløsning ro i sindet og beskytter din organisation fra interne og eksterne trusler.

Komplet forretningssikkerhed
Sørg for beskyttelse af fortrolige informationer og anden data med vores datasikkerhedsteknologi. Vores løsninger lader dig ikke kun imødekomme lovkrav, men beskytter samtidig dine følsomme data, hvilket betyder, at du med ro i sindet kan fokusere på forretningsvækst.

Helgardér din organisation mod trusler

Undgå datatab og medfølgende risiko med vores pålidelige databeskyttelsesløsning.

Overvåg alle brugeraktiviteter

Forbliv i kontrol og sørg for at medarbejdere har sikker adgang til alle de ressourcer, de behøver.

Efterlev lovgivningen

Vær forsikret om din organisation imødekommer de seneste og mest omfattende lovkrav.

Se netværkstrafik

Vi holder øje med din forretning og opdager øjeblikkeligt skadelig aktivitet, så vi kan foretage akut handling.

Sikker adgang

Justér brugeradgange med Microsoft Active Directory. Overvåg alle brugere konstant og giv dem hurtig og sikker adgang til de ressourcer, de behøver. Opsæt hurtigt identiteter samt brugeradgange til data, og sørg for at informationer kun er tilgængelige for de relevante personer.

Trusselsbeskyttelse

Vores tjenester for trusselsbeskyttelse overvåger mistænkelig adfærd konstant, og sætter dig i stand til at foretage handling, før malware får chancen for at gøre skade. Vores tjeneste overvåger dine arbejdsstationer, enheder samt applikationer 24/7 og rapporterer mistænkelige hændelser øjeblikkeligt.

Kontinuerlig overvågning

Med os er din data sikker. Vi overvåger din komplette infrastruktur, centraliserer udgående data og analyserer det. Vores detaljerede rapporter giver dig overblikket over potentielle trusler og tillader dig at opdage ethvert potentielt performanceproblem, før brugere når at mærke det.

En klar vision 
på vejen 
til succes

Som en Managed Service Provider (MSP) for førende cloud-udbydere som Microsoft Azure og AWS, designer, bygger og håndterer vi cloud-tjenester og leverer 24/7 drift og support, hvilket garanterer din forretning altid er på. 

Vi hjælper dig optimere din forretning i dag så du kan genopfinde din branche i morgen.

Design: Ved kortlægningen af dit it-miljø samt forretningsbehov, anbefaler og designer vi de næste skridt til din digitale transformation.
Byg: Med vores ekspertise for Azure, AWS og applikationsudvikling, opsætter og migrerer vi infrastruktur, processer samt bygger og refaktorerer applikationer.
Håndtér: Vi tager ekstremt ejerskab med vores fuldt håndterede samt monitorerede tjenester inklusiv 24/7 dedikeret support og sørger for du forbliver compliant.

Fremtiden er lys
når du selv kan
definere den

Gå sammen med vores konsulenter og start din rejse.
Kontakt dem her: +45 33 36 63 00 eller på salg@sentia.dk.

Kontakt