Den, på alle måder,
førende infrastruktur.

Moderne infrastruktur
Moderne infrastruktur

Benyt en moderne infrastruktur og skallér din forretning, styrk dine medarbejdere og beskyt din data – alt på en sådan måde, at du imødekommer de nyeste lovkrav.

Styrk din forretning og skab vækst
Tilpas dig lynhurtigt forandringer i og uden for organisationen. Vores skalérbare, fleksible og særdeles tilgængelige infrastruktur- og netværkstjenester giver dig den it-agilitet og skalérbarhed, du behøver for at skabe forretningsvækst, excellere i kundeservice og være den førende i din branche.

Forretningskritisk applikationskontinuitet

Vi tager ekstremt ejerskab for at sikre din forretning altid er på.

On-demand, skalérbar infrastruktur

Tilpas dig hurtigt forandringer takket være den høje tilgængelighed og fleksibilitet i cloud.

Udnyt det fulde potentiale for cloud-økonomi

Administrér effektivt dine omkostninger forbundet med din infrastruktur og betal kun for forbrug.

Fleksibliteten, der gør dig klar til fremtiden

Vækst din forretning uden begrænsninger takket være en solid base i det agile cloud-fundament.

Mix og forbind

Vores eksperter vil sammen med dig, udvælge og sammensætte de private og offentlige tjenester, som opfylder netop dine forretningsbehov på den mest omkostningseffektive måde. Med udgangspunkt i vores viden om cloud-udbydere og teknologier skaber vi den optimale sammensætning, der opfylder dine performance- og lovkrav samt tager højde for specifikke forretningsbehov.

Hybrid cloud-infrastruktur

Ved at kombinere Azure teknologier bringer du agilitet og innovationshastighed til dit on-premise miljø. Azure Stack lader dig levere Azure tjenester fra Sentias eller eget datacenter og forstærker både fleksibilitet og kontrol samt garanterer sammenhængende hybrid cloud-implementeringer.

Vi drifter din cloud

Lad vores eksperter stå for at opsætte og håndtere din cloud-infrastruktur eller lad os blot håndtere den driftsmæssige arbejdsbyrde, der er med din eksisterende infrastruktur. Uanset hvilken model du vælger, sørger Sentias specialister for, at din IT-arkitektur styrker din virksomhed og skaber vækst.

 

 

En klar vision 
på vejen 
til succes

Som en Managed Service Provider (MSP) for førende cloud-udbydere som Microsoft Azure og AWS, designer, bygger og håndterer vi cloud-tjenester og leverer 24/7 drift og support, hvilket garanterer din forretning altid er på. 

Vi hjælper dig optimere din forretning i dag så du kan genopfinde din branche i morgen.

Design: Ved kortlægningen af dit it-miljø samt forretningsbehov, anbefaler og designer vi de næste skridt til din digitale transformation.
Byg: Med vores ekspertise for Azure, AWS og applikationsudvikling, opsætter og migrerer vi infrastruktur, processer samt bygger og refaktorerer applikationer.
Håndtér: Vi tager ekstremt ejerskab med vores fuldt håndterede samt monitorerede tjenester inklusiv 24/7 dedikeret support og sørger for du forbliver compliant.

Fremtiden er lys
når du selv kan
definere den

Benyt dig af vores konsulenter og start din rejse.
Kontakt dem her: +45 33 36 63 00 eller på salg@sentia.dk.

Kontakt