Med den mest produktive
arbejdsstyrke står intet
i vejen.

Moderne arbejdsplads
Moderne arbejdsplads

Etablér en moderne og produktiv arbejdsstyrke med en arbejdsplads bygget på Microsoft 365, der baner vejen for rettigheds- og sikkerhedssystemer på højt niveau.

Samarbejd effektivt, hvor end du er
Samarbejd intelligent med Office 365. Opbyg et samarbejde med nem vidensdeling og integrerede kommunikationsværktøjer. Forstærk dine medarbejdere og lad dem samarbejde fra enhver lokation og fra enhver enhed til maksimering af deres produktivitet. Lad os håndtere konfigurationen samt håndteringen af din moderne arbejdsplads og udnyt garanteret enhedssikkerhed samt 24/7 support.

Aktivér en moderne, mobil arbejdsplads

Udnyt tiden effektivt med en moderne arbejdsplads, der altid er tilgængelig fra enhver enhed.

Migrering, bruger-onboarding og 24/7 support

Vores dedikerede kundeteams forsikrer, at du er klar til at få det meste ud af din moderne arbejdsplads.

Simplificér vidensdeling og samarbejde

Forstærk samarbejdet med funktionelle værktøjer og lettilgængelige kommunikationsmidler.

Håndtér individuelle brugerrettigheder

Sørg for at de rigtige personer har adgang til konkret information med tilpasningsbar sikkerhed.

Moderne samarbejde

Forstærk online produktivitet og samarbejde mellem medarbejdere med Office 365. Lad teammedlemmer arbejde sammen live på filer og skab effektiv kommunikation mellem afdelinger med Microsoft Teams. Vores løsning for en moderne arbejdsplads har alt, hvad dine medarbejdere behøver for at få det meste ud af deres arbejde.

Fleksibel implementering af Windows 10 og Office 365

Ubegrænset mobilitet

Fra samarbejde i realtid på dokumenter til møde med kollegaer via online video og lyd – den moderne arbejdsplads er tilgængelig hvor som helst. Fra iOS til Android, tablet til bærbar - vores løsning, drevet af Microsoft 365, sikrer at dine medarbejdere kan arbejde på enhver enhed.

Fuldt håndteret arbejdsplads

Vores team af eksperter håndterer alle enheder fra desktop klienter, bærbare og mobiltelefoner til forsikring af sikkerhed, enkel implementering af applikationer samt periodiske applikations-opdateringer. Vi opdager angreb, før de når at gøre skade ved at identificere mistænkelig aktivitet og identificere trusler med kontinuerlig adfærdsanalyse. Dertil kan din arbejdsstyrke arbejde komfortabelt fra hvor som helst med 24/7 slutbrugersupport og sikkerhed.

En klar vision 
på vejen 
til succes

Som en Managed Service Provider (MSP) for førende cloud-udbydere som Microsoft Azure og AWS, designer, bygger og håndterer vi cloud-tjenester og leverer 24/7 drift og support, hvilket garanterer din forretning altid er på. 

Vi hjælper dig optimere din forretning i dag så du kan genopfinde din branche i morgen.

Design: Ved kortlægningen af dit it-miljø samt forretningsbehov, anbefaler og designer vi de næste skridt til din digitale transformation.
Byg: Med vores ekspertise for Azure, AWS og applikationsudvikling, opsætter og migrerer vi infrastruktur, processer samt bygger og refaktorerer applikationer.
Håndtér: Vi tager ekstremt ejerskab med vores fuldt håndterede samt monitorerede tjenester inklusiv 24/7 dedikeret support og sørger for du forbliver compliant.

Fremtiden er lys
når du selv kan
definere den

Benyt dig af vores konsulenter og start din rejse.
Kontakt dem her: +45 33 36 63 00 eller på salg@sentia.dk.

Kontakt