Den digitale motorvej
til accelerering af
din forretning.

Dataforbindelse
Dataforbindelse

Byg din forretning på en pålidelig, skalérbar og dedikeret cloud-forbindelse fra dit datacenter eller gennem Sentias, der leverer sikker dataoverførsel.

En sikker forbindelse du kan bygge på
Overfør nemt store mængder af data eller kør krævende applikationer med visheden om en stabil forbindelse. Driv din forretning med ro i sindet og udnyt vores pålidelighed.

Sikker dataoverførsel

Kør performance-tunge applikationer eller overfør data i stor volumen nemt og med høj sikkerhed.

Gør forbindelsen mellem dig og cloud sikker

Forbind din forretning med en privat forbindelse af høj performance til dine cloud-miljøer.

Ekstra sikkerhed med en privat forbindelse

Udnyt en højere sikkerhed og pålidelighed med en dedikeret privat internetforbindelse.

Ingen nedetid

Vi tager ekstremt ejerskab og forsikrer dine virksomhedsapplikationer altid er på uden forsinkelser.

Forbliv forbundet

Hold din forretning kørende med pålideligheden af en redundant forbindelse af høj kvalitet. Hvad enten det er den avancerede Sentia fiberforbindelse eller den brede tilgængelighed af Sentia xDSL, vil vores eksperter bygge det netværk, der passer til din forretningsstrategi.

Microsoft Azure ExpressRoute

Forlæng dit on-premise netværk til cloud ved at etablere en sikker og privat forbindelse via Microsoft Azure ExpressRoute. Da denne private forbindelse forbigår det offentlige internet, kan vi garantere en forbindelse med større pålidelighed, hastighed, sikkerhed samt lavere latency.

Eksekver på topniveau

Udnyt fordelene i agiliteten og skalérbarheden af vores dataforbindelsesløsninger. Overfør data i store mængder eller implementér applikationer af høj performance i din forretning uden at dræne tilgængelige ressourcer. Udnyt en forbindelse, der altid er tilgængelig og aldrig fejler og vækst din virksomhed med ro i sindet.

En klar vision 
på vejen 
til succes

Som en Managed Service Provider (MSP) for førende cloud-udbydere som Microsoft Azure og AWS, designer, bygger og håndterer vi cloud-tjenester og leverer 24/7 drift og support, hvilket garanterer din forretning altid er på. 

Vi hjælper dig optimere din forretning i dag så du kan genopfinde din branche i morgen.

Design: Ved kortlægningen af dit it-miljø samt forretningsbehov, anbefaler og designer vi de næste skridt til din digitale transformation.
Byg: Med vores ekspertise for Azure, AWS og applikationsudvikling, opsætter og migrerer vi infrastruktur, processer samt bygger og refaktorerer applikationer.
Håndtér: Vi tager ekstremt ejerskab med vores fuldt håndterede samt monitorerede tjenester inklusiv 24/7 dedikeret support og sørger for du forbliver compliant.

Fremtiden er lys
når du selv kan
definere den

Gå sammen med vores konsulenter og start din rejse.
Kontakt dem her: +45 33 36 63 00 eller på salg@sentia.dk.

Kontakt