Bliv en del af
den førende
generation.

Karriere

Sentia består af en generation af unikke mennesker, der skaber fremtiden for virksomheder. Ikke kun i Danmark, men på tværs af Europa.

Tag del i cloud-rejsen

Vi bygger

Sentia er bygget af hårdtarbejdende mennesker med passion for teknologi. Vores cloud-eksperter er entusiastiske og har en dybdegående viden om alle aspekter af vores tjenester og din forretning. I relativt små kundeteams dedikerer vi os til at løse vores kunders udfordringer, hvad end det kræver.

Vi lærer

Vi tror på et arbejdsmiljø præget af frihed og ansvar, hvor du kun kan excellere, hvis du bliver ved med at lære. Vi opfordrer dig til at lære og faciliterer branchespecifikke medarbejdercertificeringer. Vi hjælper dig med at skabe din egen fremtid ved at sætte selvudvikling øverst og give dig redskaberne, som du behøver på vejen dertil.

Vi gror

Sentia vokser hurtigt. Bliv en del af den førende generation og gør dit livs karriere i vores transparente organisation. Med en positiv og åben mentalitet leverer vi et arbejdsmiljø, der til alle tider er udfordrende, sjovt og inspirerende. Så du kan få det meste ud af dit job, hver dag.

Er du klar til at føre an?

Se seneste ledige stillinger

 

Ledige stillinger

Support & Operations
IT Support Engineer Fuldtid CPH / ODE / AAR
Planning
Planning Manager Fuldtid CPH

Er stillingen, du søger ikke beskrevet ovenfor?
Send os en uopfordret ansøgning på job@sentia.dk

 

Boost din karriere hos Sentia

Udfordrende arbejde

Bevis din ekspertise i udfordrende projekter fra cloud-migration til udvikling af dataplatforme og sikkerhedshåndtering.

Små teams

Samarbejd med kunder i relativt små ekspertteams og hav det sjovt undervejs.

Fantastiske kunder

Arbejd for landets mest enestående kunder og sæt dit aftryk på nutidens cloud-landskab.

Personlig udvikling

Lær og gro med dit arbejde i Sentia og udnyt fordele som støtte til udvikling og certificeringsmuligheder.