Optimér din forretning 
i dag så du kan redefinere 
din branche i morgen

Brancher

Omverdenen forandrer sig hurtigt. Nye teknologier bliver mere og mere komplekse og kundeforventninger stiger fortsat. Det har aldrig før været så udfordrende at drive forretning, som det er i dag. Den daglige drift er i sig selv svær at få til at hænge sammen – dertil skal fremtiden formes og gentænkes. I Sentia hjælper vores team dig med netop dette – at gå forrest, så du kan skabe din egen fremtid, mens du ubesværet driver forretning i dag.

Brancher
Vores vidende teams af cloud-specialister er eksperter i din branche. Opdag hvordan vi forstår dine udfordringer og hvad, vi kan tilbyde dig for at hjælpe din organisation til succes.

Finans & Forsikring

Finansielle virksomheder står overfor hård konkurrence fra agile fintech virksomheder. Vores eksperter vil modernisere din forældede infrastruktur og etablere fundamentet for innovation, hvilket placerer din organisation forrest i dit felt.

Medicinal & Life science

PhFarmaceutiske virksomheder kæmper med sikker og effektiv datalagring, hvilket gør det vanskeligt forblive compliant og konkurrencedygtig. Vi bygger datalagrings- og beskyttelsessystemer samt katastrofegendannelsesplaner, der matcher dine nuværende samt fremtidige behov.

Offentlig sektor

Fokusområder for den offentlige sektor er effektivisering af driften, offentlig digitalisering samt beskyttelse af data, hvor data governance og compliance samtidig udgør store udfordringer. For at overvinde disse moderniserer vi dine forældede applikationer og bygger cloud-native applikationer, der bedre imødekommer dine organisatoriske målsætninger og lovkrav.

Detail & Logistik

Detail- og logistikvirksomheder er nødsaget til at være agile for at kunne overleve i et krævende og mættet marked. Udnyt vores løsninger for data- og forretningsindsigt og få det værdifulde indblik i dine data, der leder til konkurrencefordele.

Applikations-udviklere

For at kunne udnytte mulighederne i markedet behøver applikations-udviklere en platform, der tilbyder hurtig udvikling og fleksibel implementering af applikationer. Vores moderne infrastruktur giver dig fleksibiliteten og hastigheden, du behøver.

Produktion

Fremstillingsvirksomheder drives på forældede systemer, der ikke understøtter deres forretningsmål. Vores eksperter vil modernisere din infrastruktur og afsløre forretningsindsigter, der skaber innovation og overordnet forretningseffektivitet.

En klar vision 
på vejen 
til succes

Som en Managed Service Provider (MSP) for førende cloud-udbydere som Microsoft Azure og AWS, designer, bygger og håndterer vi cloud-tjenester og leverer 24/7 drift og support, hvilket garanterer din forretning altid er på. 

Vi hjælper dig optimere din forretning i dag så du kan genopfinde din branche i morgen.

Design: Ved kortlægningen af dit it-miljø samt forretningsbehov, anbefaler og designer vi de næste skridt til din digitale transformation.
Byg: Med vores ekspertise for Azure, AWS og applikationsudvikling, opsætter og migrerer vi infrastruktur, processer samt bygger og refaktorerer applikationer.
Håndtér: Vi tager ekstremt ejerskab med vores fuldt håndterede samt monitorerede tjenester inklusiv 24/7 dedikeret support og sørger for du forbliver compliant.

Fremtiden er lys
når du selv kan
definere den

Gå sammen med vores konsulenter og start din rejse.
Kontakt dem her: +45 33 36 63 00 eller på salg@sentia.dk.

Kontakt